شیک لباس بپوشید و شیک غذا بخورید


خوردن غذاهای جهنمی

غذاهای جهنمی غذاهایی هستند که خوردن آنها با قوانین ساده امکان پذیر نیست.در یک مهمانی که ماکارونی به هم پیچیده در آن سرو می شود،شاید باخود بگویید"من چطور این غذا را بخورم؟" گاهی از خوردن آن منصرف می شوید.ماکارونی تنها غذایی نیست که با مهمانی های رسمی همخوانی ندارد در ادامه لیستی از این غذاها را برایتان شرح خواهم داد.یک نکته مهم و کلی اینکه گاهی شما باید برای خوردن یک غذا از دست استفاده کنید در این حالت قبل از آن لازم نیست هیچ توضیحی بدهید ،مثلا اینکه"انگشت قبل از چنگال اختراع شده است"

 

کیک:

اگر کیک ساده و تکه های کوچک دارد می توان با دست خورد اما اگردر قطعات بزرگتر یا خامه ای ،شکلاتی باشد باید از کارد و چنگال استفاده کنید،اگر کیک مانند دسر تکه های میوه داشته باشد که تکه های کوچک دارد باید از چنگال مانند قاشق استفاده کنید.با کارد تکه های میوه را روی چنگال هدایت کنید و مانند قاشق از آن استفاده کنید.همین کار را برای خوردن ذرت های داخل سالاد هم می توانید انجام دهید.

خاویار:

برای خوردن خاویار ابتدا آن را روی تکه کوچک نان پخش کنید

زیتون:

اگر بدون هسته است آنرا کاملا در دهان بگزارید اما اگر هسته دارد با چنگال و یا با انگشتان آن را نگه دارید و در چند نوبت آن را بخورید و هسته را گوشه بشقاب بگذارید.

پرتقال و نارنگی:

حتما آنها را به تکه های کوچک تقسیم کنید و با چنگال میل کنید.

سوپ:

ریختن سوپ روی لباس و صدا دادن دهان موقع خوردن آن جزو عواملی است که گاها شما را از خوردن سوپ در جمع رسمی باز می دارد.نیاز نیست عقب نشینی کنید اگر جایی باید سوپ میل کنید ابتدا بگذارید سوپ سرد شود،سوپ سرد کمی سفت تر میشود ،سپس با قاشق مخصوص سوپ شروع کنید یادتان باشد که قاشق را زیاد پر نکنید،از کناره قاشق سوپ میل کنید و خودتان را به سمت ظرف سوپ خم نکنید.

مانگو:

برای خوردن مانگو هیچگاه ریسک نکنید که با چنگال بخورید،بهتر است برای خوردن آن بخصوص اگر رسیده باشد تقاضای قاشق کنید.

شیرینی ناپلئونی:

اگر مجبور شدید این شیرینی را میل کنید لایه رویی آنرا بردارید و لایه های زیرین را بسیار کوچک میل کنید.

نارگیل:

خوردن نارگیل بدلیل صدای آن و گیر کردن لای دندان ها و گاهی پریدن به گلو در جمع های رسمی توصیه نمی شود.

خورشت ماست:

بعلت کشدار بودن آن ابتدا آن را با قلشق در ظرف از بقیه جدا کنید که تکه ای از قاشق آویزان نباشد.

تارت میوه:

ابتدا میوه های آن را با چنگال میل کنید و بقیه را ابتدا به تکه های کوچک تبدیل کرده با چنگال یا قاشق دسر میل کنید.

ژله:

تنها راه کنترل ژله که روی لباس یا زمین نیفتد این است که تکه های آن را بسیار کوچک کنید و ارتفاع بلندی از قاشق نداشته باشد.

صدف و حلزون:

در صورت بسته بودن آن باید با دست میل کنید.در مهمانی های تشریفاتی و رستوران های لوکس صدف باز سرو می شود.

 

مهارت پیداکردن در خوردن غذا و لذت بردن در جمع دیگران به تمرین احتیاج دارد. برای فراگیری هرچیزی تمرین و ممارست نیاز است.همانطور که کسی با کتاب خواندن دوچرخه سواری یاد نمی گیرد در مورد آداب غذاخوردن نیز تمرین لازم است تا فرد بتواند به درستی و با وقار در یک جمع حضور یابد.



دسته بندی دانستنی: آنچه باید بدانید